Stave v Ethereumu

2 ethereuma

Pri športnih stavah s kriptovalutami mnogi igralci menijo, da je bitcoin edino transakcijsko sredstvo. Vendar obstajajo tudi druge digitalne valute, kot je ethereum, ki so prav tako zanesljive za spletne stave. Ethereum, ki velja za drugo največjo kriptovaluto za BTC, ima to posebnost, da deluje na lastnem žetonu: etherju. Njegove prednosti so številne in zanimivo bi bilo vedeti, kako ga lahko igralci uporabijo pri stavah.

Izberite stavnico, ki sprejema Ethereum

Prvi korak pri stavah na šport z etherejem je iskanje spletne stavne platforme, ki ga sprejema v svoj finančni sistem. Res je, da je to zahtevna naloga, saj iskalniki ponujajo številne stavnice. Pri izbiri morate biti previdni, saj jih večina predstavlja mrežo goljufov ali Ponzijeve sheme. Če se želite izogniti neprijetnostim, preverite, ali vaše spletno mesto izpolnjuje določena merila.

Rang Specifičnost Odkrijte
1 Operater specializirano v kripto, ima licenco Curaçao in ne zahteva preverjanja identitete. Široka ponudba športov + prenos v živo + aplikacija + e-šport. 100% bonus do 100 USDT. Go
2 Zelo popolna in varna spletna stran za športne stave in igralnice, ki sprejema glavne kriptovalute. 100% bonus do 100 €. Go
3 Operater je znan po zelo dobrih kvotah za nišne športe. Sprejme vse igralce, vendar zahteva KYC. Sprejme kriptografijo. 100 bonus, vendar ga je težko odkleniti. Go
  • 1
    Osnovne akreditacije

    Čeprav kriptožetoni še niso pravno priznani, to ne velja za stavnico, ki jih ponuja. Imeti mora licence ali druge predpise, ki jih odobrijo organi za nadzor iger na srečo. To merilo je ključnega pomena, da pri izplačilu dobitkov ne bi imeli težav.

  • 2
    Teritorialni organ

    Možno je, da naletite na stavnico, ki izpolnjuje vaše zahteve, vendar ne more delovati v vaši državi. To je običajno posledica določenih monetarnih politik, ki so jih sprejele države. Zato je priporočljivo, da skrbno preberete pogoje in določila spletnega mesta. Le tako lahko ugotovite, ali je vaša država na geografskem območju, kjer je stavnica prepovedana.

Nakažite svoj depozit Ethereum

2 moška nosita ethereum

Ko izberete pravega stavničarja in izpolnite pogoje, lahko prosto ustvarite račun kot aktivni član. Nato pojdite v svoje uporabniško območje in odprite okno za vplačilo sredstev. Postopek se nekoliko razlikuje od običajnega. Zahtevati boste morali plačilo v eThereumu in počakati na potrditev s strani spletnega mesta.

To storite tako, da najprej izberete ether kot način plačila in znesek, ki ga želite nakazati. Spletna stran bo nato zahtevo registrirala in vam poslala naslov svoje denarnice Ethereum, v katero je treba opraviti prenos. Vnesite ta naslov in se prijavite v svojo denarnico, da dokončate prenos.

V takem primeru je jasno, da morate imeti žetone. Če tega ne storite, lahko ethereum kupite na borzah.

Počakajte na potrditev prenosa

Transakcija z eterijem lahko traja nekaj minut ali največ nekaj ur. V resnici je vse odvisno od tega, kako nemoteno poteka rudarjenje blokov v verigi blokov. Takoj ko ethereum doseže naslov denarnice vašega stavnika, se vaš račun samodejno knjiži v dobro. Ne pozabite, da se sredstva ne bodo pojavila v obliki ethereja. Namesto tega bodo pretvorjeni v USD ali znesek, ki ustreza izbrani valuti.

Začnite svojo pustolovščino kot športni stavnik

Zdaj lahko raziskujete spletno stran stavnice in iščete svoja najljubša tekmovanja. Ne glede na to, ali gre za nogomet, košarko ali tenis, ne oklevajte in izkoristite priložnosti za stave. Pred potrditvijo stave morate poiskati tudi najboljše kupone.

Drugi predmeti razen Sklepanje športnih stav s kriptovaluto Ethereum :