Postopek za stave v kripto valuti

Peščica kriptovalut

Navdušujoč napredek kriptovalut je povzročil velike spremembe v digitalnem gospodarstvu. Danes jih uporabljajo vse spletne storitve in tudi spletne stavnice. Nizki stroški, anonimne in varne transakcije so razlogi, zakaj so bitcoin in njemu podobni vse bolj priljubljeni. Če ste navdušenec nad spletnimi igrami na srečo in želite raziskati ta novi pristop k stavam, ta vodnik pojasnjuje celoten postopek.

Športne stave v kriptovalutah: postopek v 6 korakih

Stave z uporabo digitalnih valut vključujejo naslednje korake:

 • Ustvarite e-denarnico;
 • Financiranje e-denarnice;
 • Poiščite stavnico za stave;
 • Stavite tako, da kriptovalute položite na račun stavnice;
 • Začnite staviti prek spleta;
 • Izplačajte svoj dobitek pri stavnici.
 • 1. Ustvarite e-denarnico

  Ko se odločite staviti na kriptovalute, najprej ustvarite digitalno denarnico. Ta je še vedno znana kot e-denarnica ali digitalna denarnica in je v svetu kriptovalut enakovredna bančnemu računu. Omogoča shranjevanje, izmenjavo in spletne transakcije (nakupe in prodaje) s kriptovaluto. Tu jo boste potrebovali za svoje stave, ustvarjanje e-denarnice pa se začne z izbiro.

  • Izbira digitalnega portfelja

   Na internetu so na voljo različne oblike e-denarnic. Nekateri zahtevajo namestitev programske opreme v vašo digitalno napravo, drugi pa delujejo "na spletu", tj. na spletu. Prav tako ne smemo pozabiti, da lahko digitalno denarnico izberete glede na kriptovaluto, ki vam je ljubša.

   Ne glede na vašo izbiro so vse e-denarnice dostopne na spletnem mestu, kjer morate odpreti račun: to je račun denarnice.

  • Odprite račun v denarnici

   Odpiranje računa denarnice se začne, ko odprete spletno mesto platforme, ki ponuja izbrano e-denarnico. Nato pojdite v njegov vmesnik in kliknite gumb "Registracija". To vas bo pripeljalo na stran za registracijo, kjer morate izpolniti obrazec. Na splošno boste morali navesti uporabniško ime, e-pošto in geslo. Na koncu zaključite prve korake s klikom na možnost "Ustvari račun".

  • Aktivirajte svoj račun v denarnici

   Ta faza ne vključuje le preverjanja e-poštnega naslova, temveč tudi zaščito računa pred morebitnimi vdori. Najprej pojdite v poštni predal in potrdite registracijo prek povezave, ki jo zagotavlja spletno mesto. Nato uporabite dvofaktorsko preverjanje pristnosti in povežite telefon z računom v denarnici s sedemmestno kodo PIN. Na koncu dopolnite svoj profil, da bi olajšali prihodnje izmenjave kriptovalut.

 • 2. Financiranje e-denarnice

  E-denarnica se polni tako, da nanjo prenesete samo kibernetske valute. To so lahko Ripple, Monero, Bitcoin ali Ethereum. Tukaj je opisano, kaj lahko storite v zvezi s tem.

  • Registracija načina plačila

   Denarja v denarnici ne morete polniti, ne da bi najprej določili način plačila. To storite tako, da se prijavite v svoje uporabniško območje in izberete gumb "Depozit". S seznama predstavljenih metod izberite tisto, ki se vam zdi najbolj dostopna. To je lahko bančno nakazilo ali kreditna/debetna kartica.

   Upoštevajte, da večina sistemov e-denarnice ne sprejema dvigov gotovine na bančne kartice. Ko izberete način plačila, izpolnite obrazec s podatki o plačilu in dokončajte registracijo.

  • Nakup kriptovalut

   Zdaj, ko imate odprt račun v denarnici in nastavljen način plačila, je čas, da kupite prve žetone. Pojdite na platformo za izmenjavo kriptovalut. Če ste svojo e-denarnico ustvarili na eni od teh spletnih strani, je postopek lažji:

   • Za takojšnje nakupe pojdite v okno območja za člane. Na zaslonu, ki se prikaže
   • Vnesite čas kriptovalute, ki jo želite kupiti, v svoji lokalni valuti;
   • Izberite predhodno registriran način plačila;
   • Kliknite gumb "Nakup";
   • S klikom na gumb "Potrdi" potrdite prikazano obvestilo.

   Na koncu ponovno naložite stran in vaš račun bo knjižen v nekaj minutah.

 • 3. Poiščite stavnico za stave

  Z denarnico, ki je bogata s kripto sredstvi, je čas, da poiščete zanesljivo stavnico za spletne stave. Obstaja nešteto stavnih mest, ki ponujajo stave na kriptovalute z različnimi športnimi trgi. Z iskanjem v iskalnikih lahko zlahka najdete seznam najboljših.

  • Predhodno preverite merila dobre stavnice

   Dobra stavnica je tista, ki kriptovalute vključuje v svoje finančne storitve. Preden se izognete prevaram sumljivih spletnih mest, raziščite njihove vmesnike in preverite ta vidik. Poleg tega mora imeti vaše spletno mesto potrebna dovoljenja za poslovanje kot stavnica. Če dvomite, se lahko obrnete na črno listo nadzornih organov za igre na srečo. Po drugi strani pa mora imeti krajevno pristojnost v vaši državi, da lahko omogoči vse transakcije.

  • Ustvarite račun pri stavnici

   Jasno je, da brez igralnega računa ne morete staviti na prihajajoče tekme svojega najljubšega tekmovanja. Postopek ustvarjanja takega računa je zelo preprost. To pomeni, da obiščete spletno stran stavnice, kliknete na gumb "Registracija" in sledite postopkom registracije platforme.

Rang Specifičnost Odkrijte
1 Operater specializirano v kripto, ima licenco Curaçao in ne zahteva preverjanja identitete. Široka ponudba športov + prenos v živo + aplikacija + e-šport. 100% bonus do 100 USDT. Go
2 Zelo popolna in varna spletna stran za športne stave in igralnice, ki sprejema glavne kriptovalute. 100% bonus do 100 €. Go
3 Operater je znan po zelo dobrih kvotah za nišne športe. Sprejme vse igralce, vendar zahteva KYC. Sprejme kriptografijo. 100 bonus, vendar ga je težko odkleniti. Go
 • 4. Stavite z nakazilom kriptovalut na račun stavnice.

  Zdaj morate svoj stavni račun napolniti s kriptovalutami, da boste lažje sklepali stave. Takšna manipulacija vključuje več faz.

  • Kopirajte kriptografski naslov spletne denarnice stavnice

   Prijavite se v svoje člansko območje in odprite razdelek "Deposit", kjer so navedeni vsi podatki o prenosu sredstev. V oknu, ki se prikaže, boste našli identifikator denarnice vašega stavnega računa, ki ga boste morali v celoti kopirati. To je pravzaprav naslov, sestavljen iz približno dvajsetih alfanumeričnih znakov v tej obliki:
   "3auRYFOIsouA8fde58e5reteuy...". Nato določite znesek kriptovalut, ki ga želite položiti v lokalni valuti.

  • Prenos sredstev na e-denarnico stavnice

   Po kopiranju ID se morate vrniti v svoj račun v denarnici in vstopiti na stran za prenose sredstev. Preprosto kliknite gumb "Pošlji/depozit". To dejanje vas bo preusmerilo na obrazec, ki ga morate izpolniti. Vnesite naslov stavnice, znesek za pošiljanje in potrdite operacijo s klikom na "Pošlji".

   Nato se prikaže potrditveno okno, ki ga morate prebrati. Če se pri znesku pojavijo napake, lahko prenos prekličete in nadaljujete transakcijo. Ko je prenos potrjen, se na vašem stavnem računu pojavi protivrednost žetonov v fiat valuti.

 • 5. Začnite staviti na spletu

  Kako postati stavnik na kriptovalute?

  Ko je vaš stavni račun dovolj dobro založen, lahko začnete staviti na svoje najljubše športe. Na splošno stavnice, ki vključujejo kriptovalute, delujejo enako kot tradicionalne strani. Raziščete lahko športne dogodke in najboljše kvote. Izberite trg, ki se vam zdi ugoden, in vplačajte stave z nekaj kliki. Vendar pa ne pozabite na odgovorno igranje, da ne izgubite vsega naložbenega kapitala.

 • 6. Izplačilo dobitkov pri stavnici

  Če želite prejeti dobitek, ga morate s stavnega računa prenesti v digitalno denarnico. Na spletnem mestu svojega računa v denarnici pojdite v uporabniško območje in kopirajte svoj kriptografski naslov. Nato se prijavite v stavnico in pojdite na stran za izplačilo. Na tej točki prilepite ID svoje e-denarnice in znesek, ki ga želite dvigniti.

  Ne pozabite, da boste morali plačati pristojbino, tudi če je majhna. V manj kot eni uri bo stavnica prenesla sredstva na vaš račun v denarnici. Svoje kriptovalute lahko za vsakodnevno uporabo pretvorite v fiat valute na platformah za izmenjavo.

Začnite staviti na kriptovalute:

Drugi predmeti razen Kako staviti v kriptovaluti? :