Najboljše stavnice v Bitcoinu

Gospa primerja stavnice v bitcoinih

Veliko sodelovanje med stavniško industrijo in digitalnimi valutami je povzročilo revolucijo v svetu spletnih stav. Pojavilo se je več stavnih mest, ki sprejemajo Bitcoin, in še naprej vzbujajo radovednost stavnikov. Vendar izbira stavnice ni vedno preprosta. Pri izbiri najboljših se morate opreti na trdna merila.

Rang Specifičnost Odkrijte
1 Operater specializirano v kripto, ima licenco Curaçao in ne zahteva preverjanja identitete. Široka ponudba športov + prenos v živo + aplikacija + e-šport. 100% bonus do 100 USDT. Go
2 Zelo popolna in varna spletna stran za športne stave in igralnice, ki sprejema glavne kriptovalute. 100% bonus do 100 €. Go
3 Operater je znan po zelo dobrih kvotah za nišne športe. Sprejme vse igralce, vendar zahteva KYC. Sprejme kriptografijo. 100 bonus, vendar ga je težko odkleniti. Go

Geografsko dovoljenje

Najpomembnejši dejavnik pri izbiri stavnice je njena zakonitost v vaši državi. Spletne stave zaradi svoje nevarne narave niso dovoljene v vseh državah sveta. Zato imajo nekatere države strogo zakonodajo, ki prepoveduje dejavnost stavnic na njihovem ozemlju.Najpomembnejši dejavnik pri izbiri stavnice je njena zakonitost v vaši državi. Spletne stave zaradi svoje nevarne narave niso dovoljene v vseh državah sveta. Zato imajo nekatere države strogo zakonodajo, ki prepoveduje dejavnost stavnic na njihovem ozemlju.

Za prijetno igralno izkušnjo je najboljša stavnica tista, ki ima licenco v državi vašega prebivališča. Čeprav obstajajo trgi s privlačnimi nelicenciranimi spletnimi mesti, je idealno, če se zanesete na zakonitega upravljavca.

Ugled

Ugled je v svetu spletnih stav pomembno merilo. Najboljša stavnica je tista, ki so jo potrdili glavni organi za igre na srečo in splošna javnost. Zato ne oklevajte in se vnaprej pozanimajte. Jasno je, da ne smete staviti na spletnem mestu, ki je znano po približnih ali celo vprašljivih storitvah.

Vendar to ne pomeni, da novim stavnicam ne smete dati prednosti dvoma. Četudi nimajo ugleda kot največji ponudniki v panogi, nekateri ponujajo zanimive ponudbe iger na srečo.

Izplačilo športnih stav

Izplačilo se nanaša na stavne kvote, ki vam jih stavnice ponudijo za športno tekmo. Seveda niso vedno enaki. Možno je naleteti na spletna mesta, ki z razmeroma nizkimi kvotami prinašajo več denarja kot druga. Slednji pa zaračunavajo le majhne provizije.

Po drugi strani pa najboljši stavničarji svojih najboljših kvot ne združujejo vedno na en sam šport. Kvote se lahko razlikujejo glede na šport, ligo ali dogodek. Na primer, najdete lahko operaterja, ki je odličen na trgu NBA z zanimivimi kvotami. Po drugi strani pa so izplačila na nogometnih tekmah manj privlačna.

Bonus za prvi depozit

Vse odlične stavnice svojim novim strankam ponujajo dobrodošlico. To je učinkovit način za pritegnitev pozornosti začetnikov. Poleg tega se običajno sprosti po prvem pologu na vaš igralni račun. Izkoristite jo lahko na različne načine, saj je ta promocija lahko v obliki:

 • brezplačnih stav;
 • dostop do boljših bonitetnih ocen.
 • Kopirajte naslov računa denarnice v igralnici;

Vendar ne smemo pozabiti, da je treba preveriti pogoje dobrodošlice. Nekatere stavnice otežujejo postopek izplačila, saj zahtevajo več stav na vnaprej določene kvote.

Transakcijske metode

Bogata ponudba plačilnih metod, ki so na voljo po vsem svetu, je druga točka, ki opredeljuje neprekosljivo spletno stran za stave. Dejansko je bilo ugotovljeno, da večina stavnic posluje z običajnimi metodami prenosa. To so bančna nakazila ter kreditne ali debetne kartice.

Vendar obstajajo tudi drugi, učinkovitejši načini za hitrejše izvajanje pologov in prenosov.

 • Digitalni portfoliji

  Omogočajo shranjevanje, pošiljanje in prejemanje denarja. Ti vključujejo :

 • Kriptovalute
  Kriptovalute

  Transakcije s kriptovalutami so nov trend v svetu spletnih stav. Skoraj vse resne stavnice jih vključujejo v svoje finančne sisteme. Stavite in izplačate lahko svoje dobitke v Bitcoinu, Ethereumu, Moneru in številnih drugih kripto valutah.

Minimalni vložki, stroški storitev in čas obdelave

Ko govorimo o najboljših stavnicah, so pomembni tudi drugi vidiki.

 • Najmanjši vložki

  Vaše spletno mesto mora omogočati spodbujanje stav z nizkimi vložki. Čim nižje so najnižje stave, tem bolje. Vendar je omejitev zneska vplačila odvisna od dodatnih ugodnosti, ki jih lahko ponudi operater (bonusi). Na voljo so na primer platforme z minimalnim pologom 100 € ali 2 €.

 • Stroški storitev

  To je provizija, ki jo upravljavec prejme za vsako vašo transakcijo vplačila in izplačila. Pri tem bodite previdni. Trenutno velja, da vam večina stavnih mest ne zaračunava nobenih pristojbin za storitve. V nasprotnem primeru ne smejo biti pretirane. Vendar nekatere stavnice še vedno zaračunavajo 5-10 % na vsak dvig. Zato obvezno preberite pogoje platforme.

 • Čas obdelave

  V industriji športnih stav imajo vodilni stavnice najboljše stopnje obdelave izplačil. Z drugimi besedami, na dobitek vam ni treba čakati več dni ali celo tednov. Čas prenosa je skoraj takojšen, zlasti če se odločite za kriptografske možnosti in digitalne denarnice.

Storitve za stranke

Za stavnico, ki si lasti "avtorstvo" odličnosti, je bistveno, da ima brezhibno storitev za stranke. Kot stranka morate prej ali slej izraziti zaskrbljenost glede delovanja spletnega mesta. To lahko vključuje različna vprašanja v zvezi z:

 • Pogoji za dodelitev bonusov;
 • Na dokumente za nadzor identitete;
 • Pogoji za umik in še veliko več.

V takem primeru mora biti operaterjeva podpora strankam sposobna poudariti njegove največje prednosti.

 • Neomejena dostopnost

  Od leta 2019 je delovni čas zastopnikov strank poenoten na 24 ur na dan in 7 dni na teden. Tako lahko stranke kadar koli predstavijo svojo težavo in dobijo nujno rešitev.

 • Enostaven način navezovanja stikov

  Pazite na platforme, ki kot edini način stika uporabljajo samo e-pošto. Odgovor lahko dobite nekaj dni po tem, ko ste poslali sporočilo. Resen stavničar se bo odločil za različne načine stika s svojimi strankami. Zaželeno je, da imate na voljo klepet v živo in telefonsko številko.

 • Kakovost storitev

  Agenti za podporo strankam morajo biti sposobni zadovoljiti stranke s hitrimi in pravilnimi odgovori. To je glavna razlika med vodjo in običajnim delavcem.

Rang Specifičnost Odkrijte
1 Operater specializirano v kripto, ima licenco Curaçao in ne zahteva preverjanja identitete. Široka ponudba športov + prenos v živo + aplikacija + e-šport. 100% bonus do 100 USDT. Go
2 Zelo popolna in varna spletna stran za športne stave in igralnice, ki sprejema glavne kriptovalute. 100% bonus do 100 €. Go
3 Operater je znan po zelo dobrih kvotah za nišne športe. Sprejme vse igralce, vendar zahteva KYC. Sprejme kriptografijo. 100 bonus, vendar ga je težko odkleniti. Go
Drugi predmeti razen Kako izbrati stavnico Bitcoin? :